Veelgestelde vragen

1 Hoe kan ik een afspraak bij je maken maken voor een losse coachingsessie, voor een Gouden Inzicht Sessie of een Helende Reis?
Dat kan eenvoudig, bij voorkeur via whats app of sms. Je kunt ook bellen: 06 30 30 23 45. Of je kunt desgewenst het formulier invullen op de contactpagina.


2 Begeleid je alleen vrouwen met borstkanker?

Nee, ik begeleid mensen met allerlei soorten kanker. 


3 Ik heb interesse in het Begeleidingsprogramma. Hoe ga ik te werk?

Wanneer je interesse hebt in het Begeleidingsprogramma, dan wil ik je vragen om het intakeformulier voor het intakegesprek in te vullen. Vervolgens plannen we een gratis en vrijblijvend intakegesprek in via beeldbellen (30 min). Dit gesprek is om te kunnen inschatten of ik je kan helpen en om te zien of er een match is.

4 Ik heb interesse in het Begeleidingsprogramma. Kan ik ook eerst een losse sessie komen doen?

Ja, dat kan. Hoe je je daarvoor kunt aanmelden, kun je nalezen bij vraag 1. Mocht je vervolgens besluiten dat je graag het hele programma wil doen, dan verrekenen we de kosten van die eerste sessie met de kosten voor het hele programma.


5 Hoe gaat de betaling?

Betaling gaat in alle gevallen eenvoudig via een betaallink die je ontvangt via whats app of de mail.


6 Is vergoeding via de zorgverzekering mogelijk?

Vergoeding via zorgverzekering is niet mogelijk. Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor de inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling.
Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie of persoonlijke ontwikkeling. Vraag hiernaar bij je werkgever.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact op!