Yoga Wellness Quantum Healing Weekend 22-24 november 2019

Leer de kracht van mind & hart en hun relatie met het kwantumveld in te zetten voor het creëren en behouden van een optimale gezondheid

Van vrijdag 22 nov 19 uur tot zondag 24 nov 16 uur vindt het Yoga Quantum Healing Weekend plaats 🙂 en ik wil je daarvoor graag van harte uitnodigen!

Dit Weekend is in eerste instantie speciaal bedoeld voor mensen die het Begeleidingsprogramma volgen, dan wel
overwegen om dit te gaan doen. Daarnaast zijn ook mensen met kanker die uitsluitend dit Weekend willen volgen van harte welkom.


Tijdens dit weekend deel ik kennis en ervaringen, zoals ik die de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens een diepgaand leerproces, en die ik ook zelf gebruik om gezond te blijven. Een geweldig, transformerend weekend samen met lotgenoten.  In een prachtig centrum aan de rand van de bossen op de Veluwe.


Dit Weekend en de inspiratie voor de invulling daarvan
is grotendeels ontstaan vanuit de razend populaire Yoga Wellness Weekenden die ik de afgelopen jaren heb gegeven en vanuit de diepgaande transformaties die ik daarbij zag bij de deelnemers.

Voor de invulling van dit Weekend, dat ik in eerste instantie heb ontwikkeld speciaal als aanvulling bij het Begeleidingsprogramma, heb ik dan ook die technieken en oefeningen gecombineerd die zeer geschikt bleken om diepgaande transformatie teweeg te brengen en diepe heling in gang te zetten, dan wel te bespoedigen. Alles wat we doen, is er op gericht om je sterker, blijer en blakend van vertrouwen in je schoenen te laten staan.
Wat je tijdens dit weekend doet en leert, kun je later thuis prima toepassen. Je ontvangt na afloop van het weekend de links van wat we gedaan hebben (voor zover van toepassing).

Meerwaarde

Ten eerste is dit weekend is, veel meer dan de begeleidingssessies, heel praktisch van aard en invulling.
Daarbij heeft het het grote voordeel dat ik nu ook oefeningen kan aanbieden waarvoor je met meerderen dient te zijn. Juist mensen met kanker, zo is mijn ervaring, hebben de neiging om veel alleen op te lossen en om heftige emoties maar voor zich te houden in plaats van deze constructief te uiten.
Oefeningen doen in groepjes en daarbij kanten van jezelf, die je waarschijnlijk liever zou ontkennen, delen met anderen, is voor mensen met kanker dan ook van onschatbare waarde en kan voor hen werkelijk enorm bevrijdend werken.
Daarom zullen we soms in tweetallen oefenen, soms in groepjes van 3-4 en soms ook gewoon individueel.
Daarnaast is het specifiek samen zijn met lotgenoten een van de grotere meerwaardes van dit weekend. De kracht van samen zijn en samen delen in een groep met mensen die door vergelijkbare processen als jij heengaan, is in zichzelf al helend.

Tot slot zijn alle mensen die tijdens dit weekend aanwezig zijn op een zeer bewuste manier met hun genezing bezig. We zullen elkaar dan ook ongetwijfeld over en weer inspireren.

Niets hoeft, alles mag: volg je hart!

Dit gezegd hebbende: niets hoeft. In het kader van: leer te voelen waar je diep in je hart behoefte aan hebt EN leer die flow te volgen, hoeft het hele weekend niets en mag alles!

Dit geldt voor het delen, voor onderling contact en ook voor alles wat er dat weekend aan lessen en workshops wordt aangeboden: niets hoeft, alles mag - alles is optioneel.

Yoga: om energetische blokkades te helpen oplossen
Naast de aangeboden workshops zal er iedere dag hatha yoga aangeboden worden, als bedding voor alles wat we doen.
We starten het weekend op vrijdagavond met een lange, rustige yogales, om te ankeren en te landen. Op zaterdag- en zondagochtend zal er voorafgaand aan het ontbijt een les van 45 minuten aangeboden worden (die dus niet verplicht is ;-))
De hatha yoga die we doen, is yoga zoals die reeds duizenden jaren geleden door Patanjali, de vader van de yoga, werd beschreven, waarbij de houdingen (de asana's) worden gedragen door de adem.
Dit helpt om
1) energetische blokkades op te heffen in de subtiele innerlijke kanalen - waar onze fysieke klachten de fysieke vertaling van zijn
2) parallel daaraan diepgaande innerlijke transformatie teweeg te brengen
3) te ervaren wie/wat je ten diepste bent, voorafgaand aan al het veranderlijke.

Tezamen met prachtige, bewuste lotgenoten, zoals jijzelf
De kracht en de winst van verbinden met lotgenoten valt niet te onderschatten! Delen met lotgenoten heeft een positieve uitkomst op overlevingscijfers, zo blijkt uit onderzoek.

Loslaten wat je niet meer dient en ruimte maken voor nieuw is een stuk gemakkelijker wanneer je uit je vaste patroon stapt. Een verblijf in het prachtige Zonnehuis in Loenen faciliteert dit als vanzelf en alle ingrediënten voor spelend leren, groei en genieten zijn hier voorhanden.

De locatie
Het weekend wordt gehouden op een prachtige locatie aan de rand van de Veluwse bossen, in een voormalig klein hotel, dat is verbouwd tot een prachtig spiritueel centrum. Het uitzicht is er schitterend en je kunt er heerlijk wandelen in de bossen. Er is tijdens deze retreats alle ruimte om van de prachtige natuur om het centrum heen te genieten.
De kamers zijn eenvoudig en hebben allemaal een eigen badkamer met wc, douche en wastafel.

Het eten is zoveel mogelijk biologisch en sowieso vegetarisch. Met speciale wensen wordt rekening gehouden.

Het is mogelijk om het weekend uit te breiden met een volledige massage, gevolgd door een bad met Epsom Salt (dit helpt om afvalstoffen uit het lichaam te trekken). Er is hiervoor een professionele masseuse aanwezig die vele verschillende massagesoorten aan te bieden heeft.

Kortom, de perfecte locatie en het perfecte weekend om volop te leren, te groeien en te transformeren, te delen met lotgenoten, heerlijk te kunnen bijkomen en ontspannen, te genieten van de mooie omgeving en het sfeervolle pand, om niets te hoeven en alles te mogen: kortom een heerlijk inspirerend, helend en transformerend weekend voor jezelf.

Tijdens de weekretreats gaan we nog meer de diepte in. De groei en transformatie tijdens de week retreats is dan ook nog vele malen sterker.

Je zult na beide retreats herboren en als een krachtigere en nog mooiere versie van jezelf weer huiswaarts gaan. Vol vertrouwen, in je kracht, in verbinding met je intuïtie en dankbaar voor de hernieuwde, liefdevolle relatie met met je lichaam.

 

Praktische informatie

Start: vrijdag 19.00 uur, ontvangst tussen 16.00-19.00 uur. Je kunt om 18 uur uur tegen bijbetaling deelnemen aan de avondmaaltijd (€ 10).
Einde: zondag 16.00 uur
Er is ruimte voor 6-18 deelnemers.


Kosten
: € 395 

Last Minute Korting

€ 345 

NB: 1p-persoons-kamertoeslag: € 100 pp

 (incl. maaltijden, twee overnachtingen,
alle workshops en een uitgebreide massage naar keuze)

~

Deelnemers aan het Begeleidingsprogramma en iedereen die zich binnen 14 dagen na deelname aan het weekend  aanmeldt voor dit weekend

krijgen 25% korting

en betalen geen € 395 

maar slechts

€ 295

Meedoen?

Gaaf! Meld je aan via de mail of via whats-app, ook met al je vragen.

De inschrijving is compleet wanneer zowel de schriftelijke aanmelding als de betaling is ontvangen.
Je ontvangt hiervoor na aanmelding een betaal-link.
Het is tot een maand voor aanvang mogelijk om in twee termijnen te betalen.

NB: Deelnemers aan het Begeleidingsprogramma hebben voorrang bij de inschrijving.


Aanbieding voor wie aanmelding overweegt voor het Begeleidingsprogramma

Neem je deel aan een 2- of 5-daagse en meld je je binnen twee weken na deelname aan voor het Begeleidingsprogramma?
Dan geldt voor jou met terugwerkende kracht de prijs die gold voor de deelnemers aan het Begeleidingsprogramma.
Het verschil in prijs zal dan als korting in mindering worden gebracht op de prijs die je betaalt voor het Begeleidingsprogramma.