Reacties op mijn update-mails

 

"Lieve Monique,

Dank voor jouw inspirerende verhaal. Je bent een voorbeeld voor mij."

 

"Lieve Monique,

Dank voor al je lessen. Voor je prachtige stem. Je heerlijke energie. Je vermogen om niet te oordelen, en te laten zijn wat is. Ik gun je een leven naar je keuze. Wat ben jij een sterke en moedige vrouw.

Dank je wel."

 

"Lieve Monique.
Wat een ontwikkelingen in jouw leven en dat van je gezin. Bewondering hoe je hiermee omgaat en je gevoel volgt door op reis te gaan. Hoop dat je vind wat je zoekt. Wij hebben veel van je geleerd, vooral om het leven te nemen (met vallen en opstaan natuurlijk) zoals het komt."

 

"Monique, Je bent een lichtgevend voorbeeld van vertrouwen en volharding. Z0 zie je maar hoe je je energie kunt sturen. Wees trots op jezelf en ik wens je van harte een gezond vervolg."

 

"Beste Monique,
Wat een ontzettend positief bericht heb je gekregen in het ziekenhuis en wat zal het je goed doen  dat je gevolgde pad zo'n mooi resultaat heeft. Ik hoopte dat je in de mail ook wat zou vertellen over de manier waarop je aan de slag bent gegaan, maar misschien vind je dat te privé.  Zelf ben ik daar benieuwd naar omdat ik zelf ook al zoekend op weg ben nadat bij mij een vorm van leukemie is ontdekt, die reeds 1 keer behandeld is. Ik ben zoekend bezig om mijn lijf te ondersteunen om gezond te zijn en hoor ook graag van anderen hoe ze daar mee bezig zijn, om er van te kunnen leren. Misschien wil je dat met me delen.
Ik wens je in ieder geval veel vertrouwen en plezier in je weg en een goede gezondheid."

 

"Namaskar Monique,
Dank je voor de up date. Daar spreekt innerlijk kracht en rust vanuit. Geweldig dat je inzet en vertrouwen ook beloond wordt. Ik hoop dat je dit mag en kan vasthouden. Met als gevolg wellicht verdere stabilisering en wie weet nog meer...genezing. Je bent een voorbeeld, dank je daarvoor."

 

“Wat geweldig goed” kan ik alleen maar zeggen! Of vette shit. Dat kan natuurlijk ook. Echt fantastisch dat je het op je eigen manier voor mekaar lijkt te krijgen. Je bent dan misschien nog wel niet genezen, maar dit belooft wel veel. En mooi dat je zo positief met een situatie omgaat waar menigeen, zo niet vrijwel iedereen van in zak en as zou zijn geweest en bij de pakken was gaan neerzitten. Chapeau, een welgemeend hoera en een dikke zoen van mijn kant!"

 

"Lieve Monique,
Wat een geweldig nieuws! De tranen schoten in mijn ogen toen ik het las. Ik ben zo blij voor je en zo trots dat het je gelukt is. Hopelijk zullen de resultaten nog verder verbeteren in de toekomst. Hou vol meid, laat je niet kisten!"

 

"Lieve Monique,
Het is inderdaad voor heel veel mensen 'niet makkelijk' om te zien hoe anderen zo'n onzeker pad gaan. Het pad van yoga en meditatie en de ontmoetingen en impact die spirituele verlichte leraren/meesters op ons kunnen hebben is voor velen 'onzeker' en niet te begrijpen. Is niet het meest gangbare pad. Zoals mijn schoonmoeder zei:  Boeddhisme ja dat is een geloof omdat het je hoop geeft. we willen graag in iets geloven, voor de hoop.. als houvast omdat we het niet weten. Leven na de dood?  wedergeboorte...we klampen er ons aan vast omdat we het graag zouden willen..en het 'je hoop 'geeft. Het is een houvast, zei ze. Ik dacht toen: Waar zoek je je toevlucht in ? strijdbare protesten en politieke acties voor een betere wereld en een vredige samenleving? omdat je hoopt en gelooft dat het beter kan/moet...het is een houvast.

Dat jij de moed kunt opbrengen om zo aan jezelf te werken en het onderste uit de kan te halen, en dat je je toevlucht zoekt in het luisteren en volgen van de signalen van je lichaam en geest, dat is ware kunst!

Niet gemakkelijk, maar wel een ijzer sterk voorbeeld. Bedankt!"

 

"Lieve Monique,
Wat lief dat je dit deelt! Mooi om te lezen hoe licht je het kunt zien! Misschien leef je helemaal niet een leven van onzekerheid, maar is het zeker dat je een pad van licht aan het bewandelen bent. Misschien helpt het je juist en daarmee velen, die met vertrouwen verder gaan en niet een ziekte als een vijand zien. Geloof dat Amma ons ook leert dat je alles kunt omarmen en die Liefde laat Zij zuiver zien, maar is ook weggelegd voor elk mens. Onderstaand gaat over I am geloof ik, zo mooi om dat te kunnen zien nietwaar?

There is nothing wrong in your life,

there never has been.

Your whole life is teaching you

who you really are.

Your whole life is awakening you

to the truth of who you are."

 

"Ha die lieve Monique,
Wat een fantastische update...wat een goed nieuws over je gezondheid... wat geweldig te lezen dat jij nog steeds full spirit bent en verankerd in je power...tjakaaa...!!

Ik zie je als een prachtige dappere sterke vrouw...fier de fakkel geheven van zelfvertrouwen... een beeld a la het vrijheidsbeeld van Amerika!!

Heb t goed!!!!!"

 

"Hoi Monique,
Het is al weer even geleden dat we elkaar zagen. Lang maakte ik me zorgen om je, maar toen ik je zag was dat ook meteen over. Toen je binnen kwam zag ik meteen dat het goed was. Je straalt zoals je bent. En dat is het belangrijkste. Ik weet dat je de kanker bestrijd op jou manier en dat voelt goed. Om je daarin bevestiging te geven heb ik onderstaand artikel bijgevoegd. Ik denk dat je het kent. Misschien doe je zelfs dingen op de wijze zoals aangegeven.
Ik geef het je om je te sterken in je proces. Want ik weet dat er veel mensen achter je rug om praten etc.

http://nl.odemagazine.com/doc/0060/Chemotherapie-helpt-tegen-kanker-en-de-aarde-is-plat/

Ik wil heel graag een keertje langskomen. Ik heb ook een hond en we kunnen een wandelingetje maken. En ik wil heel graag gewoon een uurtje met je babbelen. Ook zou ik graag met je praten over mijn zus. Ze heeft een maand geleden gehoord dat ze darmkanker heeft met uitzaaiing en is nu aan de chemo. Ze is kotsmisselijk, maar gelooft in de medische “wetenschap”. Ik zou graag praten over waar jouw afwegingen de doorslag  hebben gegeven. De medische wetenschap maakt haar ziek en verhoogt de stress. Ik wil haar helpen, maar merk dat ik eerst de juiste woorden moet leren vinden. Ik voel de energie, maar heb niet de kennis en woorden voorhanden.

Heb jij volgende week maandag of dinsdag overdag een uurtje. Noem maar tijd en plaats en ik zal er zijn."

 

"Beste Monique,
Ook ik ken je niet, maar je mail raakt me.
Mooi dat je je zo laat leiden door wat je voelt én tegelijk contact houdt met de medische wereld. Vertrouwen en dankbaarheid vullen je leven. Ik wens je toe dat dat zo mag blijven. En wanneer je het even niet ervaart dat dat dan ook goed is. Schroom niet om weer een keer een update te schrijven. Dit soort berichten doen de wereld goed!"

 

"Lieve Monique,
Wat  mooi om te lezen. Het vertrouwen, de dankbaarheid, de lessen... en vooral de tumoren die maar niet willen groeien 😉 Ik wens je veel licht en liefde verder op je pad. En blijvend vertrouwen in de weg die je gaat, maar dat zit wel goed zo te lezen..."

 

"Dag Monique,
Wat heerlijk om van je te horen, en dat het goed met je gaat!
Volgens mij heb je nu ‘mind over matter’ ervaren en natuurlijk ‘grace’ in overvloed.
Ik wens je heel veel sterke dagen toe, en blijf in dat licht!"

 

"Hoi Monique,
Wat een geweldig nieuws zeg, gefeliciteerd! ik zie je al helemaal voor me.   Goed dat je gewoon doorgaat met je leven te leven en alle “gewone” alledaagse dingetjes te doen."

 

"Lieve Monique,
Geweldig! Super fijn om dit te horen! Wat ben je toch een doorzetter. Geniet verder in licht, lichtheid en liefde!"

 

"Lieve Monique, namaskar,
Ik ben onder de indruk van de wijze waarop jij met deze ziekte omgaat. Ik begrijp dat je dit op geheel eigen wijze doet, zonder chemo, bestralingen en andere behandelingen.

Dat maakt natuurlijk erg nieuwsgierig: wat doe je dan wel??!! Zeker gelet op de resultaten, dat zal ook voor jou een bevestiging geven dat je een goede keuze hebt gemaakt.

In september, tijdens de retreat, is mij wel opgevallen dat je een speciaal dieet (als ik het zo mag noemen) volgt. Vooral veel groente, als ik het mij goed herinner. Maar naast speciale voeding doe je vast meer.
Ik vond het wel een leuke suggestie van de arts die zei: hoe doet u dat? Schrijf het op!
Heb je dat wel eens overwogen om dat te doen Monique en mogelijk anderen daarmee te helpen?

 Voor nu: bedankt dat je dit met ons hebt willen delen en alle goeds toegewenst voor jou en je gezin."

 

"Lieve Monique,
Bedankt voor je prachtige update. Wat bewonderenswaardig hoe jij met de borstkanker omgaat en wat een geweldig resultaat weet jij te bereiken.
En wat schrijf je mooi over je proces, dat het een periode vol licht is en hoe dankbaar je ervoor bent. En wat een vertrouwen en rust spreekt eruit!
Ik ben heel benieuwd hoe je dat nu aanpakt met de heling, wat je daarvoor doet.
Vorig jaar sliepen we bij een retraite bij elkaar op de kamer en toen heb je er wel wat over verteld.
Dat je veel bezig was met een schoonmaak methode voor de lever enzo. Heeft dat voor je gevoel effect gehad?
Ik wens je heel veel succes met de heling en heb enorme bewondering voor je doorzettingsvermogen om door te gaan op je ingeslagen weg.
De laatste uitslag zal je vast ook wel moed gegeven hebben, als ze in het ziekenhuis zien dat je echt effect hebt bereikt."

 

"Hallo Monique,
We hebben elkaar heel even ontmoet bij een retraite van Vasudeva in 2008, meen ik. Ik was daar op uitnodiging. Ik stuur je optimistische verhaal graag door aan een cliënt bij wie net borstkanker is vastgesteld."

 

"Lieve Monique,
Wat een fantastisch bericht! Een diepe buiging voor jouw doorzettingsvermogen, je vertrouwen en je moed! Groet uit mijn Hart"

 

"Lieve Monique,
Bedankt voor je positieve update. Toch erg fijn om te horen dat je moeite en in- of uitspanningen zo een goed resultaat hebben. En de artsen reageren ook positief, dat is wel erg fijn. Misschien kun je er ooit een boek over schrijven om de mensen moed te geven (sorry ik draaf door)."

 

"Namaskar lieve Monique,

Ik wil je even mailen, omdat ik onder de indruk ben van jouw mail.....
Je kent me niet, maar ik weet wie je bent. Vanaf 2007 kom ik in het Zonnehuis als Vasudeva er is. Ik weet dat je heerlijk kunt koken!!
Het is prachtig om te lezen, hoe je met jouw ziekte omgaat. Zo hoopvol en bemoedigend voor heel veel andere mensen.....
En wat een support vanuit het ziekenhuis. Volgens mij heb je een fantastische radioloog!
Er spreekt veel liefde voor en vertrouwen in je lichaam, uit jouw woorden. Mooi vind ik dat.
Het is inderdaad het belangrijkste, hoe je met iets omgaat wat je overkomt. Je geestestoestand.
Ik vind je een prachtig en moedig mens en ik wens je het allerbeste toe voor nu en de toekomst.
Lieve groet"

 

"Beste Monique,

Ik ken jou niet, jij kent mij niet en toch wil ik je laten weten hoe dapper ik het vind om op deze manier borstkanker te lijf te gaan.
Vol vertrouwen dat het goed komt en dankbaar te zijn voor alles wat is.
Na het lezen van onderstaande update realiseer ik mij hoeveel bewondering ik hier voor heb.
Toen ik vorig voorjaar de diagnose borstkanker kreeg heb ik overwogen om diezelfde weg te volgen.
Mijn omgeving kon daar absoluut niets mee en ik heb dan ook niet doorgezet. De reactie van mijn 3 bijna volwassen kinderen waren daar doorslaggevend in. Voor hen was het niet te begrijpen dat ik "niets" wilde doen.
Gelukkig bleef het bij een borst besparende operatie en bestralingen.
Het is een bijzonder proces, je voelt je goed en krijgt de diagnose dat je ziek bent. De omgeving reageert heftig en geschrokken waardoor je beseft dat het ernstig is. De operatie was niet anders dan andere operaties die ik had gehad. Pas na 2 weken bestralen werd ik ziek en ik ben nog steeds herstellende. Het is in mijn geval niet de borstkanker die mij ziek maakte, maar de behandeling.
Ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen een andere weg kiezen! Ik wens je het allerbeste!
Met lieve groet"

 

"Namaskar,

Lieve Monique al ken jij mij niet maar ik heb jouw verhaal met bewondering gelezen, ik wens je verder nog heel veel sterkte en overwinning toe voor de komende tijd.
Je staat hierin niet alleen en je bent een voorbeeld voor iedereen.
Veel sterkte"

 

"Hi Monique.

Wat fijn dat je zo omgaat met jezelf, je gezondheid en vooral het groeiproces waar je en we allemaal in zitten. Het leven is en lijkt wel niet weggelegd voor watjes. Er zijn zoveel uitdagingen die je makkelijk kunnen vloeren. En blijkbaar heb je de kracht gevonden om met jouw uitdagingen zo om te gaan dat je er zelfs dankbaar voor kunt zijn. Zo ken ik je ook, maar je moet het toch maar in de praktijk zien te brengen. Top van je. Ik hoop je weer te zien met die grote smile van je. Liefs en hug"

 

"Dankjewel voor het delen van deze ervaring!!"

 

"Het doet me goed te horen dat je dit meemaakt en dat het invloed heeft op je lichaam.
Tegelijkertijd roept het 1001 vragen op.
Zou je willen delen wat je in je leven doet?
Hoe kom je tot geduld, vertrouwen, dankbaarheid?
Mocht je willen delen, dan is er aan deze kant een luisterend oor."

 

"Dag Monique,
Dankjewel voor je inspirerende verhaal daar zullen veel mensen blij mee zijn. Het is fijn om te lezen dat iemand zo in vol vertrouwen en overgave hun proces doorgaan en zien wat het ze allemaal oplevert. Waar ik wel heel benieuwd naar ben, niet omdat ik kanker heb, maar omdat ik veel doe in het alternatieve circuit, is wat je dan doet en hoe je aan die informatie gekomen bent. Dat zullen denk ik veel mensen met mij goed vinden om te weten. Aan jou is het uiteraard of je hierop in wilt gaan. Veel succes, geweldig om een wonder voor de wetenschap te zijn.
Het ga je goed."

 

"Lieve Monique.

Misschien herinner je mij. Ik ben in ieder geval verheugd te horen via de update dat het zo goed gaat met je en de onbalans die zich destijds in je manifesteerde, tot stilstand is gebracht door goed aan de slag te gaan met jezelf. Er is best behoorlijk wat moed voor nodig deze weg te kiezen en niet de gebruikelijke reguliere weg te bewandelen. Blijkbaar heb je goed inzicht gekregen in het ONDERLIGGENDE en de kracht gehad of verkregen, hoewel ik vermoed dat het gehele proces best in momenten behoorlijk zwaar moet zijn geweest . Als een Wonder schenk het leven zelf de kracht deze zware momenten/beproevingen aan te gaan, en te ervaren wat een schoonheid er ligt verscholen achter de pijn.
Heerlijk voor je dat jij (althans zo maak ik op uit jouw schrijven) uit dit alles de lessen weet te ervaren en hebt weten om te zetten in iets moois om uit te leren. Is dat niet wat Vasudeva en andere meesters ons proberen te doen herinneren. Ik ben blij voor je Monique."

 

"Lieve Monique al ken jij mij niet maar ik heb jouw verhaal met bewondering gelezen,
ik wens je verder nog heel veel sterkte en overwinning toe voor de komende tijd.
Je staat hierin niet alleen en je bent een voorbeeld voor iedereen."

"Hallo Monique,
Hoe gaat het met jou?
Langs verschillende informatie stromen hoor ik goede berichten.
In je lichaam zijn de kankercellen niet groter geworden, eerder kleiner.
Wat fijn is dat.

Wat ik graag wil weten. Je volgt zover ik weet een bepaald dieet. Het zou een dieet  zijn dat zorgt dat kankercellen geen of weinig eiwitten krijgen. Dus geen voedingstoffen waardoor ze zich makkelijk kunnen vermeerderen.

Gisteren ben ik weer voor controle in het ziekenhuis geweest. De behandeld chirurg zei mij dat het CEA gehalte gestegen was, nog wel binnen de 'normale' waarden maar toch. Over 3 weken weer een bloedproef om te kijken of de eerdere waarde correct zijn. Vandaar mijn vraag om dit dieet. Heb jij nog andere suggesties die bij jou een positief resultaat geven.
Ik hoor het graag."


"Hoi Monique,

Ik las jouw update en het kwam echt bij me binnen: ik heb in juni 2010 de diagnose borstkanker gekregen, ben geopereerd en heb, zeer tegen mijn gevoel in, preventieve chemo gehad. Na 2 kuren ben ik gestopt ( het moesten er 6 worden ). Daarna volgde de hormoontherapie, waar ik ook behoorlijk ziek van ben geweest en waar ik ook - gedeeltelijk - mee ben gestopt. Mijn gevoel zegt me dat er een andere manier is, maar hoe precies weet ik niet helemaal goed.

Ik ben erg benieuwd naar hoe jij er mee om gaat, wat jouw ideeën en drijfveren zijn. Zou je het me een keer willen vertellen? Ik vind het erg knap wat je doet, daar is veel moed en vertrouwen voor nodig!

Veel groeten"

 

"Dag Monique,

Ik ben geroerd door je verhaal, mijn moeder is jong overleden aan kanker en ik heb zelf ook een beginfase van kanker gehad, ik was er heel vroeg bij dus er kon snel ingegrepen worden.

Ik vroeg me af: je zegt: 'ik ga rustig door', maar waarmee? Doe je een meditatie, waarbij je je lichaam liefdevol aanschouwt? En in welke frequentie? Doe je ook aan mantra - zingen? Ik heb zelf macula degeneratie en ben slechthorend en het zou geweldig zijn als ik het proces zou kunnen stoppen, zodat het niet erger wordt. En beter worden, dat zou helemaal geweldig zijn."

 

"Hi Monique,

Allereerst een  bijzonder nieuw jaar, ook moet ik je even laten weten dat wij jou de meest bewonderenswaardige persoon voor ons in 2012 vinden, jij gelooft in jezelf en daar wijk je niet van af, heel mooi en krachtig, ennnnn altijd een goed humeur.

Bedankt voor je fijne yoga lessen."

 

"Lieve Monique, WAT GEWELDIG!!! Ik heb zo aan je gedacht en ben zo blij dat het zo goed gaat.  Wat een nieuws!!!!Mijn hele dag is goed, mijn week is goed, mijn jaar is goed!!
Heb je het boek van Anita Moorjani gelezen?
Ik heb trouwens het boek Wonderen creëren nog voor je staan, als je er nog belangstelling voor hebt.
Ik ben ook heel benieuwd hoe je arts ernaar kijkt. Wat een nieuws.............
Fijne zondag."

 

"Namaskar Monique,

Geweldig om altijd weer die krachtige positiviteit van je te zien.
Je bent zo'n mooi voorbeeld van innerlijke kracht voor velen van ons.
Goed ook dat je het gezonde verstand ook blijft gebruiken.

Tja, jouw vraag over een een ruimdenkende chirurg.
De houding ook van artsen zou volgens mij moeten zijn dat ze jou adviseren en ondersteunen zodat jij tot een besluit kan komen. Als uitgangspunt zouden ze jouw visie  altijd moeten respecteren. Ik denk dat het goed is als jij niet alleen gaat naar de afspraken om beter tegenwicht te geven tegen de dominante houding van mijn collega's, maar wrsch doe je dat al.

Was het maar waar dat ik een ruimdenkende chirurg kende.Men is eigenlijk alleen maar banger geworden na alle affaires in de pers. Een mogelijkheid zou België kunnen zijn. Mijn ervaring is dat men daar persoonlijker en vaak ook zorgvuldiger is. Vanuit die houding is men mogelijk ook ruimdenkender en in ieder geval respectvoller.

Ik heb even met de vraag rondgelopen en het spijt me dat ik niet verder kom dan dit.
Hartelijke groet en je kan mij altijd bellen of mailen."

 

"Hey Monique,
Dank je wel dat je gisteren je verhaal deelde. Ik heb vanochtend dit op twitter gezet met een hele positieve intentie: @onderonsnu: Vriendin met #borstkanker zoekt ruimdenkende chirurg met oog voor relatie lichaam en geest vd patiënt en van zichzelf.
Mijn tweet was meteen 8 keer geretweet. Het werd door sommige 'nuchtere' vrouwen bekend met borstkanker niet gelijk begrepen, en moest ik uitleggen  zonder dat ik persoonlijke info over jou gaf, zoals dat ik denk aan een spiritueel iemand of de 'parel' onder de chirurgen. En uiteindelijk dacht ik dat je gewoon een sociaal iemand zoekt met wie t goed klikt! Klopt dat? Ik kreeg de volgende namen:

Het Alexander Monro ziekenhuis in Bilthoven gespecialiseerd in borstkanker: (...). Op hun site staan foto's van alle medewerkers.

En (...) in Antonie van Leeuwenhoek, maar dat zei iemand die voor longkanker is behandeld. Heeft leuk twitteraccount zag ik. Verder ga ik die boeddhistische arts nog mailen.
Doei! Succes ermee"

 

"Lieve Monique,

Wat een dapper besluit en wat ont-zet-tend fijn voor je dat je de juiste plek en behandelaars hebt gevonden! Dat geeft vertrouwen terwijl je trouw blijft aan jezelf.

Natuurlijk denk ik net als iedereen aan je en zal ook tussen 8.00 en 10.00 uur een witte kaars voor je branden..wat vast heel veel lieve vrienden voor je zullen doen.

Een baken van licht..voor jou want in mijn ogen ben en blijf je dat prachtige, krachtige, boven alles uitstekende en rotsvaste "vrijheidsbeeld" of te wel "Liberty Enlightening the World"

Alle goeds, dikke knuffel en tot gauw!"

 

"Lieve Monique
Ik ben heel blij voor jou. Je verdient het ook.
Je hebt zo je best gedaan om alles in goede banen te leiden.
Daar kunnen we alleen bewondering voor hebben.
Veel liefs en tot ziens"

 

"Wat fantastisch, Monique. Wat ben ik blij voor je. Ik heb zo aan je gedacht. En inderdaad, het idee dat er nu een tumormassa uit je lijf is verwijderd, moet je rust geven. Je verdient dit zo....je bent zo'n prachtig mens, ik vind het geweldig en je blijft in mijn gedachten.

Dank je wel dat je dit allemaal hebt willen delen.
Heel veel beterschap en rust"

 

"Dit is zó mooi en positief wat je schrijft.
Je hebt het hele proces ook zo bewust en moedig gedaan, van het vroege begin heb je je laten leiden.
Wat bijzonder om dan te zien dat het gedragen wordt en tot iets heel moois wordt.

Heel veel dank dat je dit bijzondere proces met ons wilt delen.
Wij wensen jou alle groei, licht en liefde,
Om Namah Shivaya"

 

Lieve Monique,

Dit waren wel even bliksem ontwikkelingen.
Super dat de knobbel is weggehaald. Ook voor de rest van je familie zal dit een ontspannend effect hebben, ondanks je positieve en  zelfbekrachtigende, gezonde en natuurlijke [een angstig mens is het hier niet mee eens] houding.

Je verhaal wordt met een glimlach gelezen. C'est le ton qui fait la musique. En die muziek straalt door in de manier waarop je ermee omgaat en erover verteld. Je zet een krachtig voorbeeld neer, dat voor anderen erg behulpzaam kan worden op het moment dat de ego, ratio, sterveling in paniek raakt.

Heel veel liefs, nog meer ontspanning, schaterlachen."

 

"Prachtig nieuws, lieve Monique!
Jij geeft iedereen zovéél, dat het nu naar je terug is gekomen. Heerlijk toch?
Heel veel sterkte gewenst!
Tot gauw"

 

"Ha Monique,

 Het kon ook niet anders gaan dan nu gebeurd is, maar toch zat er bij mij een klein beetje angst. Maar knap hoor, hoe jij de kanker hebt aangegrepen om veel dingen uit je leven van het donker naar het licht te brengen...je bent zo'n voorbeeld voor me!!

Gaan we vrijdag weer beginnen om 8.30? Of wil je rustig herstellen?
Heel veel liefs"